Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dålig städning av gymnastikhallen i Fränsta

/

Annons

Nu får det vara nog! Vad är det som hänt med lokalvården av gymnastikhallen på Fränsta sim- och sporthall, eller snarare bristen på lokalvård? Jag är en utövare av sporten Roller derby, en sport som involverar rullskridskor och tacklingar. Visst får man räkna med att man slår sig rätt rejält när man håller på med sporten, men jag tycker att det är tråkigt att det ofta är på grund av att golvet inte är städat som är orsaken, även hjulen på skridskorna blir förstörda av grusigt golv.

Det är inte bara skaderisken som är ett problem utan varje träningspass rinner näsan konstant och sedan när man kommer hem är allt som vanligt igen, efter förra träningen satt hela laget och snörvlade, det är ganska så irriterande när man tränar. Undrar hur många barn som kommer hem efter idrotten med förkylningssymtom fast de egentligen bara är allergiska?

Av den information jag fått så får badhuspersonalen inte städa själva hallgolvet, vilket märks eftersom övrig städning sköts väldigt bra. Det är kommunen som är ansvarig för städningen och ÅFA som ska sköta den. Har också fått informationen om att det städas måndagar, men på passet förra måndagen var det lika ostädat som det var på lördagen.

Vi börjar alltid med att torr moppa golvet på grund av detta innan vi börjar träna. I måndags fanns allt grus vi sopat undan i lördags kvar i hörnen plus det som samlats på under helgen. Klagomål till kommunen har gjorts vid flera tillfällen men inget har hänt och hallen bör städas minst dagligen.

Anna-Karin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons