Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De digitala kanalerna ökar i betydelse

Annons

Anders Ingvarssons svar till insändaren: Sluta lek med den papperslösa tidningen.

Du vill ha raka besked – och jag ska svara så rakt jag kan. Det du kallar för lek med det digitala kallar jag för en utveckling av nyhetsförmedlingen. ST levererar i dag journalistik i flera kanaler, där papperstidningen är en. Många dagar har vi fler läsare via datorer, mobiler och surfplattor.

Men alla kanaler är lika viktiga i dag. Blickar vi framåt lär de digitala kanalerna öka i betydelse och om vi inte tar en naturlig plats digitalt så riskerar ST att försvinna som nyhetsförmedlare i samma takt som läsare lämnar pappret. Det vore milt uttryckt trist för alla som bor i Sundsvallsregionen.

Sedan en tid tar vi betalt även för innehållet digitalt. Mer än hälften av journalistiken på ST.nu håller vi unikt för våra betalande kunder.

För 299 kronor har du tillgång till allt material plus att du får en papperstidning hemburen sju dagar i veckan. Det är förhållandevis billigt ändå, runt tio kronor per dag.

Att priset ökar beror på flera saker. Dels ökar våra kostnader och samtidigt så blir styckpriset för hemkörning av papperstidning högre då vår upplaga minskar.

Jag lovar dig att vi gör det vi kan för att effektivisera vårt arbete och dessutom hitta andra intäkter för att hålla prenumerationspriserna – i alla våra kanaler – så låga som möjligt.

För att erbjuda lokal journalistik till så många läsare/tittare som möjligt är i grunden vårt mål, såväl i dag som i framtiden.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons