Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Din Tur/Nobina struntar i sina resenärer

/

Annons

Konstaterar med besvikelse men som väntat, att Din Tur/Nobina som vanligt inte alls bryr sig om sina bussresenärer. Har kontaktat dessa instanser och ställt frågan om varför man inte får stiga på bussarna som vänder och står en längre stund på Västra vägen. Istället måste man gå ända till Vikingavägen för att åka med.

Svaret jag fått, är att Västra vägen tillfälligt räknas som startplats och då får man inte stiga på bussen där. Till saken hör, att Lidenbussarna som man annars kan åka med, inte kan gå förbi Västra vägen just nu. Eftersom man tillfälligt har Västra vägen som startplats, borde det lika självklart gå att ha tillfällig påstigning där. Detta skulle ju för tusan endast gälla under tiden bron är stängd.

På Västra vägen och Högomsvägen bor många äldre personer som inte kan gå längre sträckor, men Din Tur/Nobina tycker att de ska ta sig nästan en halv kilometer för att åka med buss? Helt otroligt och känslokallt.

Din Tur/Nobina visar verklig trångsynthet och att de struntar i sina resenärer, trots att de vill att man ska åka mer buss. En riktigt dålig kombination.

Åsa A

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons