Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett ännu argare öppet brev till de ansvariga politikerna i Sundsvalls kommun

/

Annons

Måhända att jag är lite tjatig, kanske för otålig men jag har två funderingar nu. Har ingen av de ansvariga politikerna läst mitt öppna brev? Lite märkligt då den artikeln till och med är bland det mest lästa i tidningen och ändå inget svar från någon politiker som varit med och beslutat om ombyggnaden av torget.

Hur kommer det sig? Har ni kanske ingen bra motivering till ert sällsynt korkade beslut som i praktiken talar om för Sundsvalls barn och ungdomar att de är mindre värda än torget i Sundsvall?

Om man nu har varit med om att fatta detta beslut som folkvald borde man väl i alla fall ha tagit sig en funderare på vad tycker mina väljare om detta? Varför inte i demokratins namn ordna med en enkel omröstning, för vad pengarna ska gå till, blir det en för stor kostnad så tror jag att jag och många med mig gärna betalar en hundring för att rösta för att barnen ska slippa nerdragningar. En hundring för att vi väljare kan få välja att satsa på vår framtid i stället för att hjälpa kommunpolitikerna att bygga monument över sig själva. Ge mig och alla andra väljare ett svar!

Fortfarande en arg medborgare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons