Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fel budgetnivå för Timrå IK

/

Annons

Vem reflekterar på att Timrå iK säger sig ha 100 anställda i föreningen när Skellefteå AIK har 20 heltidsanställda? Man kan inte leva över sin förmåga och tro att någon skall komma och rädda verksamheten när allt går snett.

Timrå kommun kan säkert vänta ut tills dess hockey laget gått i konkurs och köpa hela hockeytemplet för en struntsumma. För vem vågar bjuda emot när det är kommunen som är den enda naturliga hyrestagaren? Men Timrå IK är den som är skyldig här man bet om ett äpple som blev för stort.

Sedan vill man att andra skall kliva in och rädda föreningen som man av egen profit förstört. Jag kan inte tycka synd om elitlaget Timrå och dess ledning, de fick en rekonstruktion efter nedflyttningen, sedan gör man om samma sak igen efter knappt en säsong. Var finns insikten och planerna, om Skellefteå AIK har 20 fast anställda förutom truppen? Hur många har då Timrå? Man hade den åttonde dyraste truppen i allsvenskan, vilket visar att man lever vidare på drömmar om större arenor när man egentligen skulle hålla Sundsvalls Hockeys budget.

Roger59

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons