Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Folk inom socialtjänsten borde avgå

Annons

När det gäller det ettåriga barnet i Sundsvall så blir man bara så enormt irriterad över när man lyssnar på Torbjörn Stark, men även så klart de andra som är skyldiga. Detta är någonting som inte får lov att hända att ett litet barn far illa i omsorgen och socialtjänsten och Torbjörn Stark pratar om bedömningar blabla. Man märker väldigt tydligt att socialtjänsten gör bedömningar men de gör bedömningarna på ett helt och hållet fel sätt det kan man ju konstatera nu.

Föräldrar till ett barn som har missbruksproblem är enligt socialtjänsten i Sundsvall kapabla till att ta hand om ett barn. Sedan kan socialtjänsten ta barn ifrån föräldrar som verkligen tagit hand om sitt barn på ett stabilt och bra sätt och inte har missbruksproblem. Där går socialtjänsten in omgående och gör ett omhändertagande.

Nu är det ytterst viktigt att samtliga personer i individ- och familjeutskottet avgår för de har minsann ingenting där att göra då de inte vill kännas vid stora fel som de har gjort. I stället ska det sättas in nytt folk. Individ- och familjeutskottet i Sundsvall är under all kritik. Jag skulle inte alls förvåna mig om det dyker upp nya stora fel där ett barn är inblandat som socialtjänsten och individ- och familjeutskottet i Sundsvall är skyldiga till.

Tack gode gud att granskningen fortsätter.

David

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons