Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

För lång väntan på akuten

/

Annons

Natten till den 17 januari vaknade jag av att min man pratade med mig men det var så konstigt, det var ingenting som stämde det var mest bara svammel. Man blir givetvis orolig då han har haft besvär med hjärtat förut, ringde efter en ambulans, kom in på akuten kl. 04.15. En sköterska kom och tog blodprov och jag tänkte att nu går det fort, men det ska man bara inte tro. Sedan hände ingenting förrän efter kl. 08.00.

Då gick det ju ganska fort en stund men sedan var det väntan igen, vilket jag förstår, tills proverna var färdiga. Som anhörig önskar man i alla fall att det funnits en skönare stol att sitta på. Vid den tiden var man ganska trött, önskar att någon politiker kommer in på akuten och tittar hur det är för hur det än är så är det deras fel.

Men nu har ju valåret gått så nu är det ingen som bryr sig, det är för få läkare, det är personalen som får ta skiten. Trodde att på akuten ska man få snabb hjälp och inte vänta som en del upp till åtta, nio timmar. Det är skandal med ett ord.

Byt namn på akuten. Varför ska landstinget betala för så mycket annat som inte har med sjukvården att göra? Pengarna försvinner åt annat håll.

Ingegerd H

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons