Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningar, be Timrå om mer i bidrag

Annons

Som vi kunnat läsa i media den senaste tiden i har politiker i S, V och C fått idén att köpa arenan för 45 miljoner kronor, utan värdering, utan besiktning och utan ekonomiska kalkyler och riskbedömningar.

Tack och lov för den levande oppositionen som med krav på återremiss fick igenom att detta skulle tas fram och redovisas innan ett ställningstagande i fullmäktige. Nu finns underlag som alla borde känna till: ett tiotal miljoner i investeringar på kort sikt och att Timrå IK blir enda hyresgästen med ett förmånligt hyresavtal som ger en oförändrad hyra i 20 år och rätten till alla intäkter.

Ställ er på kö föreningar och be Timrå kommun om mer i bidrag, bättre hyresavtal och äger ni själva er anläggning sälj den för valfritt belopp, säg tio, 20 eller varför inte 45 miljoner kronor. Timrå kommun har ju alltid famnen full med pengar även till er?

Sluta upp med tokigheterna, behandla alla föreningar och företag lika. Tänk också på oss skattebetalare och gör något vettigt med miljonerna istället.

Läs även: M-topp motarbetare arenaköpet – vill själv sköta driften.

Läs även: Lindstrand: Jag tycker det är direkt olämpligt.

Skattebetalarna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons