Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grödor förstör hälsan

/

Annons

Kött och animaliskt fett är vad människan utvecklad att äta. Vi var en gång en apa med ett tarmsystem som delvis kunde bryta ner vegetabilier. Men allt eftersom vi ställde oss upp och fick större hjärna så kunde inte grödor erbjuda den mängd energi som vår människokropp behövde. Detta medförde att vår tarm blev kortare och med en annan utformning än apans. Dagens apor blir också diabetiker när de matas med vegetabilisk föda, apan är delvis köttätande. Människan är däremot ett rovdjur, som får sin energi från mättat fett och alla de nödvändiga mineraler och vitaminer från inälvsmat och proteinet från köttet som finns i djuren. Tyvärr har dagens kemiska processade grödor fått oss att inte äta de livsviktiga inre organen. Inte ens grödor kan uppvisa samma kvalitativa mängd mineraler och vitaminer som inälvsmat ger. Första tecken på att människan påbörjar äta grödor är 17 000 år sedan, men klara bevis på hur tänderna börjar förstöras. Dagens explosion av välfärdssjukdomar är alla orsakade av grödor. Och dess gemensamma förstörelsekraft är olika sockerarter. Allt fruktossocker har vår kropp ingen funktion att hantera, det blir fett, ett fett som lägger sig runt de inre organen och orsakar sjukdom. Fruktos är orsaken till fetman, till hjärt- och kärlproblem, cancer, demens med fler. Fruktos förstör långsamt kroppens celler med dessa sjukdomar.

Mikael

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons