Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inga väljare kommer att rösta på M

Annons

Moderaten Per Wahlberg är en “svartfot” som vägrar följa de direktiv som valresultatet gav 2010. Ett valresultat där de moderata väljarna i Västernorrland gav Landstingsfullmäktige uppgiften att se över den ohållbara situationen att en majoritet från Medelpad och Sundsvall inte på demokratiska villkor får inflytande över hur budgeten och pengarna skall fördelas inom Landstinget Västernorrland.

Som alla minns så var det med Jacomina Beertemas framfart och popularitet som Moderaterna för första gången lyckades vinna valet. Många Sundsvallsbor satte sitt hopp till Moderaterna, att en gång för alla få rätsida på det ohållbara i att Ångermanland har två akutsjukhus på bekostnad av sjukvården på Länssjukhuset i Sundsvall.

I dag fortsätter Per Wahlberg att driva frågan, mot Sundsvallsbornas (och moderatväljarnas) vilja, att det fortsatt ska vara två stycken akutsjukhus i Ångermanland trots befolkningsminskning. Inte nog med att Per Wahlberg fortsätter mot driva landstingspolitik mot sina egna väljare, han har dessutom lämnat efter sig ett gigantiskt underskott på hela 300 miljoner kronor.

När ska Per Wahlberg själv inse att det är dags att lämna landstingspolitiken i Västernorrland? För ingen tror väl att väljarna kommer strömma till Moderaterna med honom som första namn. Jag kommer garanterat göra mitt för se till att väljarna inte glömmer bort detta till nästa val 2018.

Tomas Östman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons