Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inget blev bättre med 30-minuterstrafik

/

Annons

Det gäller busslinje 1 från Bergsåker till Navet. Tidigare under våren, när det var tiominuterstrafik så var det hart när omöjligt att beräkna bussens ankomst till hållplatsen, vissa gånger kom det två bussar på en gång och ibland fick man vänta mer än 20 minuter på bussen.

Turlistorna var absolut inget att förlita sig på. Hursomhelst så ringde jag och klagade ett antal gånger varvid jag fick till svar att ovan nämnda förseningar/strul skulle upphöra under sommaren då 30-minuterstrafik gäller. Tyvärr fanns det inte någon som helst relevans i detta löfte då samma buss fortfarande är konstant försenad, senast i dag när detta skrivs kom bussen till min hållplats cirka 14 minuter försent.

Problemet nu under sommaren är att då alla linjer har 30-minuterstrafik så får folk sitta och vänta en halvtimma i onödan på anslutningstrafik, bara för att en busslinje inte kan hålla tiden. Det måste gå att justera tidtabellerna eller se över trafiken från Bergsåker till Navet så att folk kan lita på att bussen kommer på avsedd tid. Annars får nog Din Tur ändra slogan från: Här inne sitter ett antal smarta Sundsvallsbor Till: Här inne sitter ett antal irriterade Sundsvallsbor

Irriterad bussåkare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons