Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag värnar om de vilda djuren i Petersvik

Annons

Men, vad patetiskt av kommunpolitikerna att svara på insändaren "med samma mynt" och dessutom vara "värre" och sätta in foton. Mycket barnsligt med tanke på att de inte svarat särskilt mycket tidigare. Det vill säga inga kommentarer på tidigare insändare och inget svar på mejl (som bland andra jag personligen skickat till Peder Björk).

Men helt plötsligt, när ett helt gäng av annan kaliber skickat in sina sunda åsikter, då måste man träda fram och visa att man själv också minsann kan. Vackert så, men på ett löjligt sätt.

Jag promenerar i Petersvik flera gånger per dag med min hund trots att jag inte bor på den sidan och vi möter många flanörer/motionärer där med och utan hundar. Så jag tillhör varken de boende eller någon kulturelit. Jag är heller ingen " trädkramare" fast jag månar om naturen Däremot undrar jag vad de tänkt göra av alla dessa vilda djur som finns i Petersvik? Dessa månar jag ännu mer om. Ska några pampar skjuta av dem tro?

Nej, jag är bara en vanlig kommuninnevånare som dock är en av dem som valt kommunpolitikerna till den plats de sitter på. Men de ska komma ihåg att det kommer ett nytt val, och med tanke på att de kör sitt eget race för att förstöra vår stad – min stad – som de tror är deras egen lilla lekplats att breda ut sina egon i, trots protester från tusentals, så behöver de inte räkna med min röst i framtiden.

Anette

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons