Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Med tandemcykel ska det bli ordning på Navet

/

Annons

I media har polisen nämnt att man i samarbete med kommunen ska städa på Navet. Struliga personer kommer inte att få ha sin fristad där.

Nu är det så att det inte är första gången polisen och kommunen uttalar detta. Polisen har sagt att bara man blev fler skulle man ordna allt till allas glädje. Fler har man blivit men ingenting har hänt. Fick man bort befintlig betongmur skulle man få se på aktivitet

Polisen kommer nu som skrevs att cykla tandemcykel till Navet. Detta har nämnts en gång tidigare av polisen. Några cyklister har inte synts till.

Vintertid när det inte går att cykla. Ska man då åka spark? En polis sparkar och en sitter på sparken.

Vem är då jag som skriver detta? Har varit på plan länge. Det första jag kom med i var lokala stöldskyddsföreningens styrelse, där fanns polis, åklagare, larmtjänst och försäkringsbolag. Vi jobbade aktivt bland annat med att polisen skulle ha en filial i Stadshuset, men det gillade inte polisen.

Då brottsofferfrågorna inte bara lokalt utan även centralt var aktuella kände kommunen att man måste ta i frågan, man startade ett statusmässigt brottförebyggande råd med ledande politiker och tjänstemän. Den viktiga frågan kom att bli en hyllvärmare till, vilket jag trodde.

Bengt Norberg, pensionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons