Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mitt förslag slår två flugor i en smäll

Annons

Jag har ett underbart förslag till våra politiker som jag tycker att de ska ta till sig. Under lång tid har vi hört och sett att vår tidigare så förträffliga sjukvård gradvis försämrats så att den i dag i stora delar saknar sunt förnuft. Då tänker jag främst på eftervården av de sjuka då de skickas hem långt innan de är redo för sitt eget hem och är färdigbehandlade. Detta ställer till stora bekymmer för de närstående och är påfrestande för den sjuke vilket i förlängningen kan ge ytterligare kostnader för samhället.

Mitt förslag är att man tar tillvara våra nyanlända och deras färdigheter. Jag är säker på att många av dem har god sjukvårdsutbildning och många har varit här en tid så deras svenska ska vid det här laget vara förståelig.

Lokaler till eftervården är det gott om, det gäller bara att omfördela resurserna så pengarna vi gemensamt skramlat ihop också gynnar oss som rotat oss här sedan länge. Med detta förslag slår vi två flugor i en smäll då jag tror att fler blir välvilliga till vår massinvandring om de hjälper till och att de sjuka och deras närmaste ser att de får valuta för sina surt betalda skatter.

Som det är nu tycker sig många arbetslösa, sjuka och andra som blivit hårt utsatta av de senaste årens besparingsiver, att de blivit grymt lurade när de ser att det tycks vara gott om resurser till andra, men inte till de själva.

Lilla jag

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons