Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Moderaternas politik har lett till stort underskott

Annons

Problemet Landstinget Västernorrland har i dag är inte orsakade av Socialdemokraterna, problemet är Moderaterna i Västernorrland som under 2010-2014 visat sig vara en katastrof för landstinget och skattebetalarna i Sundsvall. Moderater som har lämnat ifrån sig ett gigantiskt underskott på 300 miljoner kronor.

Inför valet 2010 fångade Moderaterna med sin karismatiska ledare Jacomina Beertema många landstingsväljare i Sundsvall (även mig). Moderaterna lovade då krafttag mot ett dåligt fungerande landsting med Ångermanland som det stora sorgebarnet.

Och vad hände med det – jo, ingenting. Moderaterna i Ångermanland lyckades bortmanövrera JB från sitt väl förtjänta uppdrag som landstingsråd. Varför? undrade många då. Till saken hör att Moderaterna i Ångermanland ville inte ha JB som landstingsråd, för då hotades deras maktstruktur och i förlängningen deras två sjukhus.

Hur ser det ut i dag?

I dag sitter samma gäng kvar för Moderaterna – samma gäng som är orsaken till dagens stora underskott – och vad gör Moderaterna då? Jo, då låter man samma gäng Moderater fortsätta sitta kvar och föra Moderaternas politik – och inte nog med det, de har också för avsikt att gå till val igen med samma gäng 2018.

Finns det någon tror på den iden? Jag gör det inte och min röst får Moderaterna inte.

Tomas Östman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons