Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ogillar läget

Annons

Jag kan förstå att GIF Sundsvall försöker vinna sina matcher och därför känner sig uppåt efter flera segrar, men som motgångssupporter har jag svårt att gilla läget. Jag kan nämligen inte se fram emot en spännande avslutning på allsvenskan, eller en kvalmatch på tv, vilket brukar vara den enda matchen med GIF som jag ser under året.

Eftersom Timrå IK dessutom är skuldfria har jag inte heller något konkurshot att se fram emot under vintern, och då känns Timrå IK inte längre angeläget. Så länge det går dåligt för Timrå IK engagerar jag mig även om jag inte skulle komma på tanken att se en match eftersom Timrå IK inte kan vinna Stanley Cup hur bra man än spelar.

Så nu står hoppet till Sundsvall Dragons. Det absolut bästa som kan hända är att Dragons vinner SM men inte hinner lyfta bucklan för kronofogden gör utmätning under segerceremonin. Dragons verkar nämligen ha känsla för vad vi motgångssupportrar går igång på och det är inte en sund ekonomi och en placering mitt i tabellen. Där har Giffarna och Timrå något att fundera över.

Motgångssupportern

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons