Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Olagligt att inte arbeta

Annons

Nationell samordnare. I trängda lägen och för att skjuta problemen framför sig är lösningen numera från regeringen att man tillsätter helt enkelt en nationell samordnare. Besvärande frågor som kommer hänvisas då till denne samordnare, som behöver tid för utredningen, minst ett år.

Stefan Löfvens stora svaghet är att han sprider löften, så många att han inte kommer ihåg dem själv, det tror jag är förklaringen till ständigt återkommande löftesbrott.

Enligt tillgänglig statistik finns det 86 500 ungdomar mellan 15 och 24 år som varken jobbar eller studerar. Stefan Löfven lovade att alla skall sysselsättas i arbete eller studier. En naturlig följdfråga blir då hur skall detta gå till? Jo, man skall utreda vem de är och var de bor, är det så enkelt? Finns intresse för studier eller utbildning till något yrke skulle de inte finnas i den här gruppen av ungdomar.

Har han kanske tänkt gå fram med en ny lag, alla måste arbeta eller studera. Det här är ett av de största samhällsproblem vi har i dag, ingen har någon lösning att komma med, därför skall inte Stefan Löfven lova saker han inte kan hålla. 

Byt statsminister

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons