Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Parkeringsavgift eller stöld?

/

Annons

För någon vecka sedan begav sig mitt glada humör och jag till stan för att uträtta några ärenden. När jag anlände så såg jag att parkeringsautomaten var trasig och tänkte direkt att detta var min lyckodag. Ingen dyr parkeringsavgift att betala.

När jag uträttat mina ärenden och kom tillbaka så upptäckte jag dock att ett papper var fäst vid min framruta. Böter, detta borde inte ens ha varit möjligt när parkeringsautomaten inte ens fungerade. Men mycket riktigt satt det en bot på min bil och det vara bara att acceptera detta.

Blir man inte allt för less på dessa parkeringsautomater? Borde det inte vara omöjligt att åka på parkeringsböter när parkeringsutrustningen inte ens fungerar som den ska? Slopa parkeringsautomaterna för ett bättre samhälle, då får vi ett glatt humör på köpet.

Parkeringsavgifterna blir allt högre och allt vanligare. I dag ser man parkeringsautomater nästan överallt men vad tjänar de ens för gott syfte? Så länge man parkerar så att bilen inte är i vägen och står på ett korrekt ställe så ska det väl inte krävas att man betalar en massa extra. Även om parkeringsautomaten skulle ha varit i funktion så ser jag fortfarande detta som en grov stöld på befolkningens ägodelar. Att betala 20 spänn för att springa in fem ynka minuter på stan är inte rimligt.

Ta bort plåtlådorna som pryder stadens parkeringar. Om inte detta är möjligt så sänk åtminstone priset. Man ska inte behöva vara miljonär för att parkera bilen.

En numera fattig bilägare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons