Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stå upp mot fienden

/

Annons

Det går att skriva mycket om försvaret, men det som skrämmer mig att ingen reagerar om det som händer i vår närhet. Ingen reagerar, Det verkar som många har undgått det som sker med våra vatten. Men jag reagerar och funderar vad är det som händer?

Uppenbarligen så har det hänt något. Vi har fått bekräftat att någon främmande makt har varit in på vårt vatten för att testa oss. Vi fick en stor bekräftelse 1981 med ett främmande fartyg som stod fast på ett grund. Fastare går det inte att fastna. Det går inte att förneka. Det finns ingen chans till förnekelse.

Men nu är det mycket förnekelser. Allt förnekas. Men det händer mycket. Jag frågar mig själv? Varför gjorde jag värnplikten i min ungdom? Jag gjorde min värnplikt totalt 13 månader. För att jag ville skydda min unga familj och anhöriga. Men vad är det som händer i dag? Ingenting.

Min fråga är, var är ni alla unga med kraft? Har ni inget ansvar? Ser ni inte vad som händer? Vi blir testad och testad. Det är någon som vill se hur mycket vi klarar av. Vi måste svara upp till de här testerna. Det finns inget annat att göra. Blir man utmanad så finns det två saker att göra. Endera svarar man upp eller så viker man ner sig. Det här verkar kanske som galenskap, Men titta i vår närhet så är det inte galenskap.

Galenskap eller vad tror ni?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons