Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundsvall är Sveriges sämsta cykelstad

/

Annons

Vi svenskar har anpassat oss till den kalla miljön i norr och vi har skapat livskvalitet genom olika aktiviteter i vår närhet. Dessa aktiviteter kräver bilen som färdmedel.

Miljöpartister och cyklister måste vara samma individer som i insändare efter insändare proklamerar för skattehöjningar och cykling. Detta i Sveriges sämsta cykelstad (på grund av bergen) samt skattehöjningar på drivmedel som ger frihet med bilen till olika aktiviteter.

Hur ser er familjesituation ut? Hur cyklar man; till jobbet från Njurunda till Birsta, till mor/farföräldrar i Hammarstrand, med barnen till skolan, fotbollsträningen, ridningen, slalombacken, elljusspåren, och golfrundan samt till stormarknaden med fulla matkassar och lite längre till fjällen, sommarstugan, fisket etcetera? Att cykla och resa kollektivt innebär att befolkningen skall samlas i och runt centrum och man har endast ha ansvar för sitt eget liv, inte en familj om fem personer. Miljöpartiets politik dränerar landsbygden och Norrland på folk.

Om man inte trivs med detta miljötok så gör man som 40-talisterna och skriver sig utomlands. Nu nytt rekord 2014 av pensionärer som flyttar till ett varmare land där bensinen kostar cirka 6 SEK, typ USA eller Asien. Dessa cirka 150 000 pensionärer/miljonärer betalar inte skatt och bidrar inte till Sveriges BNP.

Så åter till frågan, hur lever ni miljöpartister/cyklister?

Ingemar U.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons