Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svensk migrationspolitik en härdsmälta

Annons

Sju riksdagspartier har länge försökt tvinga Sverigedemokraterna till politiskt utanförskap. I stället för att ta debatten med SD har man kallat dem rasister, nyfascister, främlingsfientliga etcetera. DÖ, det vill säga decemberöverenskommelsen, vars innehåll är omtvistat, är ytterligare ett odemokratiskt försök att oskadliggöra och utestänga SD. Men DÖ fråntar också 13 procent av väljarkåren politiskt inflytande. Vilket övergrepp på demonkratin!

Med DÖ övergav man de demokratiska spelreglerna, ersatte dem med taktiska partiöverenskommelser och reducerade ett stort antal riksdagsledamöter till ett knapptryckarkompani. Vem vill rösta på politiker som lovar att inte rösta på sin egen politik och lägger ner sina röster om deras alternativ riskerar att vinna? Vilken läggmatch!

Genom SD har de andra partiernas ledningar på senare tid avslöjats som svaga, rädda och odemokratiska. Vem förtjänar så ynkliga och räddhågsna politiker? Vem kan känna förtroende och rösta på dem? Vem vill ha politiker som inte står upp för den politik de gått till val på och som fegar ur när det gäller?

Det politiska etablissemanget har haft många år på sig att presentera lösningar på dagens integrationsproblematik, men istället har de använt sin energi till att kritisera SD:s politik och förneka verkligheten.

Den oro som många i dag känner över den misslyckade integrationen har en tondöv, handfallen maktelit totalt nonchalerat. Vilket misslyckande!

De politiskt ansvariga måste nu radikalt ändra taktik och presentera en invandrings- och integrationspolitik som löser de problem som vi medborgare ser, men som makteliten envist vägrar att erkänna. Sluta att likt strutsar sticka era huvuden i sanden! Kom ut i verkligheten och erkänn att svensk migrationspolitik inte fungerar! Lägg er energi på att äntligen göra något åt det i stället för på att isolera SD!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons