Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sverige måste stå för demokratiska värderingar

Annons

Hur kan Sverige erkänna en stat, Palestina, som inte är någon stat, som inte har fasta gränser och som har en så kallad regering som delvis styrs av terrorister. Dessutom har palestiniernas ledare aldrig erkänt staten Israel. De hade kunnat få hela den så kallade Västbanken redan 1948, men man sa nej i FN för att man ville ha hela landet. Dess agenda är att utplåna den enda demokratin i Mellanöstern, så i praktiken betyder det att Sverige ställer sig på deras sida som vill förinta Israel.

När Sverige erkände Palestina jublade terrorister och islamska stater. Det är ingen framgång för fred i Mellanöstern. Den palestinska myndigheten undervisar sina barn och ungdomar att hata och helst döda judar. Israel finns inte ens på deras kartor i skolorna.

I Sverige utbreder sig antisemitismen och antisionismen, mycket genom medias sneda vinkling om vad som händer i Israel och Gaza. Allt vad Israel gör beskrivs i en negativ dager. Alla problem är orsakade av Israel. Det som sker rapporteras enligt arabernas/palestiniernas sätt att se på saker och ting.

Sverige behöver stå för demokratiska värderingar och visa det genom att stödja Israel.

Man brukar säga att det blir fred i området om Hamas, Hisbolla och IS med flera lägger ner sina vapen, men om Israel lägger ner sina vapen så blir det landets förintelse.

Eva Norlin, Sundsvall

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons