Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Systembolaget vände positiv trend i Kvissleby

/

Annons

När jag växte upp i Kvissleby var centrumet välskött och blomstrande. I årtionden var det en säker plats att växa upp på och det fanns en positiv anda på orten. Min känsla är att det positiva snabbt förvandlades till något negativt när Systembolaget slog upp portarna i Njurunda. Droger alstrar andra droger och en vanlig dag är det svårt att inte lägga märke till pillertrillare och narkomaner som härskar i Kvissleby centrum.

Ingen kan undgå att se det förfall som det för med sig på all annan verksamhet och allra minst för de boende i närområdet. Snatterierna och inbrotten har ökat markant i Njurunda sedan Systembolaget flyttade till Kvissleby.

Det finns positiva inslag att Systembolaget finns på orten, men då jag tycker jag också att politiker, socialtjänst och polisen måste ta ett samlat krafttag mot den illegala verksamhet som dagligen och öppet florerar på Affärsgatan i Kvissleby. Jag tycker innerligt synd om de trasiga människor som är behov av hjälp och vård av samhället. Men vad gör samhället för att hjälpa dessa människor?

Hasse Nilsson, Njurunda

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons