Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ta bort onödiga tjänstemän med galna idéer – lägg pengarna där de behövs mest

/

Annons

Politiker och tjänstemän i kommunen försvarar sina löner med att de måste vara höga för att tillräckligt kunniga/utbildade personer skall kunna anställas. Var är all denna kunskap/kompetens? Den verkar lysa med sin frånvaro.

Det är skandal att anlita konsulter till nästan allting. Om ni politiker/ tjänstemän inte kan sköta ert uppdrag skall ni avgå. Och naturligtvis utan avgångsvederlag, ni kan gå till arbetsförmedlingen som alla andra får göra. Om det är okunnighet eller lathet kan man också fråga sig.

Ni borde prova på att arbeta inom äldrevården, där skulle jag vilja se er springa med en blåslampa i baken och bli klandrade när ni inte hinner med arbetsuppgifterna. Och ni tycker visst att äldre människor kan äta seg och otrevlig potatis som är kokt någon annanstans. Både våra husdjur och även straffade personer (kriminella) har ett bättre skydd och strängare bestämmelser/lagar för vad som är tillåtet och inte. Skäms!

Valet är enkelt. Låt både E4 genom Sundsvall och torget vara som de är. Lägg pengarna där de behövs bäst. Det vill säga till äldreomsorgen.

De personer som prompt måste hitta på galna idéer, som att bygga om ett fullt fungerande torg för 40 miljoner kronor, kan lämna sina tjänster och finns det inte viktigare saker att arbeta med så är tjänsterna helt onödiga, ta bort dem. Så har vi sparat fler miljoner som kan användas på bättre sätt.

Och när det gäller miljön och koldioxidutsläpp. Plantera träd, mängder av träd, överallt. Har ni hört talas om fotosyntesen?

Ankij

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons