Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Timrå IK betyder så mycket för mig

Annons

Jag kommer ihåg när jag bodde uppe i Sundsvall, min älskade lilla hemstad. Satt på min brors axlar på varenda Timrå IK-match innan jag ens hade lärt mig att skriva eller läsa. Timrå IK betyder så mycket för mig och även fast jag bott i Stockholm nu halva mitt liv så pratar jag stolt om Timrå IK och stöttar dem på matcherna här i Stockholm eller i Timrå när jag åker upp och hälsar på.

Förutom det faktumet att Timrå IK sätter just precis Timrå på kartan i Sverige, så är det en stor stolthet för oss medelpadare över hela Sverige och inte bara det – det ger en otrolig känsla för TIK-familjer som min egen att gå på matcher och stötta laget som representerar där man kommer ifrån.

Många lyssnar intresserat på historierna jag har om alla elitserie-år och hur nära vi kommit så många gånger och hur jag ser fram emot nästa år då vi ska ge järnet!

Om TIK skulle sluta upphöra vet jag inte vad som skulle hända med min familj och resten av alla supportrar som stöttat sedan dag ett, och jag som stöttat sedan barnsben! Ni är de som kan rädda denna tragedi från att hända, ni skulle rädda Timrå och få så många att dra en lättnadssuck och vara er för evigt tacksamma! Inget Timrå utan röd och vit hockey­dynamit!

Maria

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons