Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Törs inte ta en saklig diskussion

Annons

Svante Säwéns skäll på Sundsvallspartiet är osakligt och svårt att bemöta. Jag nöjer mig med att konstatera att Dagbladets ledarskribent är feg - han törs inte ta en saklig diskussion om våra förslag om att förbättra livssituationen för sjukliga äldre och ungdomar med funktionshinder.

Eller, är Säwén orolig för att fler Sundsvallsbor ska få upp ögonen för slöseriet med skattepengar i kommunen? Är det därför Dagbladet (S) inte vill debattera storleken på politiska arvoden och fallskärmar, utan hellre ägnar sig åt personangrepp?

Är det för känsligt att diskutera hur socialdemokraten Peder Björk sitter i samma bolagsstyrelse som moderatpampen Mats Johan Adner – en styrelse som är ansvarig för kommunens skalbolagsaffärer i Luxemburg, en business där man spelar på rouletten med 600 miljoner kronor av sundsvallsbornas pengar?

Vi förstår att det är jobbigt när Sundsvallspartiet tar upp frågan om hur både S och de borgerliga partierna, schabblat till avtalet med Trafikverket om den nya bron. Detta så att alla i Sundsvall får betala broavgifter OCH skatt för bron över Sundsvallsfjärden. Vi förstår att man inte vill diskutera den vettlösa miljonsatsningen på drömmarna om en containerhamn i Petersvik.

Men vi i Sundsvallspartiet kommer att fortsätta att driva dessa och andra frågor. Vi kanske inte får så stor respons från dagens maktelit oavsett höger eller vänster - dessbättre behöver vi inte bry oss om det eftersom vi enbart tar parti för Sundsvall.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons