Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trött på alla krönikor i ST

Annons

Kära ST: Hur många krönikor finns i tidningen per månad? Får den uppfattningen att det är utfyllnadstexter i avsaknad av annat.  Ni har ju så många kvalificerade journalister så nog måste de kunna göra lokalt intressanta inslag och spola 90 procent av krönikorna med utstuderade bilder. Gör en månadsbilaga av krönikorna och sälj bilagan separat så får ni se hur många intresserade köpare det finns. Hur som helst så anser jag att utbudet av krönikor är överdrivet och bör kosta tidningen ekonomiskt allt för mycket. Är alla krönikörer anställda reportrar på ridningen?

Krönikemättad

ST svarar:

Vad tråkigt att du inte tilltalas av våra krönikor. Vi ser absolut inte krönikörerna som utfyllnad utan snarare som ett komplement till det övriga utbudet i tidningen.

För att svara på din fråga: Vi har ett 20-tal krönikörer, kvinnor och män i olika åldrar, som återkommer i olika delar av tidningen. Några av våra krönikörer är anställda på Sundsvalls Tidning, men många är personer utifrån som vi tycker tillför nya perspektiv.

Jag förstår att alla inte tilltalas av allt som står i ST. Men förhoppningsvis har vi mycket annat läsvärt som du vill ta del av.

Anna-Maria Wiklund

Nyhetschef Sundsvalls Tidning

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons