Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tvingades amma på Ikeas toalett

/

Annons

Öppet brev till Ikea Sundsvall.

Tidigare hade ni ett fint amningsrum, en fåtölj att sitta i och ett litet skötbord. Ett bord för det äldre syskonet att sitta och rita vid eller läsa en bok. Sedan renoverades restaurangen och amningsrummet togs bort.

För att lösa detta sattes en fåtölj in på toaletten, på dörren skrevs amningsrum.

Förlåt men hur i hela friden namn tänkte ni? Sitta på en toalett och amma sitt barn, först och främst är det ohygieniskt i det hela. Tänk er någon som innan varit och gjort sitt behov, smärre fräsch doft som sedan mammor skall sitta och mata barn i efteråt. Sen en annan aspekt, det äldre syskonet får en fin stund att hinna undersöka toaletten och handfatets funktioner under tiden mamma sitter och ammar.

Detta är då en toalett, skötrum och amningsrum. Så när jag som förälder sitter där, med dörren stängd, hur lång kö blir det? Hur många ryck i dörren blir det? En matstund för en liten kan vara från fem minuter till 45 minuter.

Snälla Ikea Sundsvall, vill ni ens ha familjer som kunder? Ett ställe att sköta sitt barn vore väldigt uppskattat. Att ställa in en fåtölj på en befintlig toalett och kalla det amningsrum är rent förolämpande och skrattretande.

Mamma med barn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons