Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tynderövägen – en katastrof

Annons

Vägen från Söråker till Tynderö och Åstön har det skrivets och klagats på flera gånger. Med all rätt. För en sådan väg som är så väldigt hårt belastad under sju av årets tolv månader bör ha en betydligt bättre standard.

Nu i sommar har det gjort flera försök att rusta upp den, men med ett riktigt uselt resultat.

De har visserligen lagt på bitvis med ett heltäckande lager oljegrus. Men i stället för att täcka igen gropar och hjulspår, så har de följt dess kontur. Så alla gropar och hjulspår som fanns tidigare är fortfarande kvar men syns inte lika väl. Dessutom har det uppstått ”gupp” där de har börjat och slutat med oljegruset. Det finns dessutom många stora gropar som de inte har gjort något åt alls. Jag undrar hur mycket dessa katastrofala arbeten kostat skattebetalarna i Timrå.

Skattepengar som har smetats ut på en milslång väg, som blev sämre än den var före ”upprustningen".

Jo, visserligen så har de ju grävt upp vägen i Skillingebacken och tagit bort några stora stenar och täckt igen de stora hålen, vilket är ju bra. Återstår nu bara att de asfalterar den också, och det helst innan snön kommer. Samt att det görs rätt. Jag säger bara: Gör om, gör rätt. För det är Tynderös och Åstöns befolkning värda.

Hasse J. i Timrå

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons