Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Våga diskutera problemen med SD

Annons

Äntligen har partierna kommit till vägs ände. Tjafs och trams, sandlåda eller lekstuga. Löjligt, detta skall vi behöva bevittna i en Svensk riksdags beslutande kammare.

Om man från början debatterat vår invandringspolitik hade detta läge aldrig uppstått, men riksdagens partier anser att SD är rasistiskt och invandrarfientligt, så är ju inte fallet, man vill ha en kontrollerad invandring i förhållande till vad vår ekonomi mäktar med om jag förstått SD rätt.

När invandringskostnaderna drar iväg till miljardbelopp så att vi måste begränsa vår egen välfärd för pensionärer och vård, varför kan inte de andra partierna diskutera detta? V:s Jonas Sjöstedt, pensionärerna är förlorarna, tillåt mig le lite, hundra kronor i månaden och sedan alla smyghöjningarna som inte talas om. Går ni på den valsen då har naiviteten från barndomen inte lämnat er ännu.

Hur länge har det varit fred i regionen Egypten, Israel, Palestina, Syrien, Libanon, Irak och så vidare? Inte de senaste 2 500 åren. Nu kommer en farlig aktör till in i bilden, Islamiska Staten (IS) och förlänger våldet, hur länge? En sak är jag säker på, dagens regering är inte kompetent att leda oss framåt och inte Alliansens hållning heller, diskutera problemen i öppen debatt med alla partier. Både Alliansregering och sossarna tog ställning lite för tidigt mot SD.

Cahl P Dahl

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons