Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Våga prata med varandra

/

Annons

Ibland så händer det saker i livet eller runtomkring en som får en att tänka till en extra gång. Det är faktiskt ganska tragiskt att det ska till hemska saker innan en ens börjar tänka i de banorna.

Jag tror det är viktigt att vi pratar med varandra. Vi måste bli bättre på att se andra för vad de är. Kunna sätta oss in i vissa situationer som kan kännas otänkbara, omöjliga. Bara då kan vi förstå vad som verkligen försiggår hos andra. Vissa saker är helt omöjliga att förstå, det kanske inte ens är meningen. Men att finnas där för någon annan, det är inte omöjligt.

Jag tror det är viktigt att andra också får veta hur en mår själv. Det kan tyckas svårt att dela med sig av saker men av egen erfarenhet så kan ett öppet hjärta endast växa sig starkare även om det också stöter på hinder på vägen. Berätta för folk, håll inte på saker som gör ont. Ofta tror man att en stör folk genom att våga berätta något som faktiskt skaver inom en. Men jag vet att i de allra flesta fall så förstår människor. De förstår, de försöker hjälpa. Våga prata med varandra.

Josefine U

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons