Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Välkomnar abortkritiska krafter

/

Annons

Jag håller på Mike Huckabee för han är republikanska presidentkandidaten som mest tar upp frågan om att skärpa abortlagstiftningen och dra in statliga stödet till abortkliniker. Mike Huckabee tillhör kristna högern falangen inom Republikanska partiet och jag själv är ju en liten kristen högermänniska, så därför gillar jag Mike Huckabee.

Mike Huckabee är en troende kristen man som håller hårt i värdekonservatismen, har respekt för det mänskliga livet, och han vill även ändra konstitutionen så det blir mer likt Guds standard.

Man får hoppas att republikanerna vinner nästa val och att Mike Huckabee blir president. Abortlagarna inom vissa delstater i USA är mycket mer liberalare än i Sverige, vilket är fruktansvärt.

Ifall USA ändrar sin abortlagstiftning och avskaffar rätten till "fri abort" (döda ofödda barn) så tror jag att även Europa snart kommer gå samma väg.

Abortkritiska krafter växer även i Europa och jag välkomnar dem. En stats viktiga roll är att beskydda det mänskliga livet (att mord ska vara olagligt) från befruktningen till den naturliga döden . Har du inget liv så har du heller ingen frihet.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons