Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vill ha tidningen alla dagar

Annons

Få ting ger en så dålig start på dagen som att tidningen inte kommit. Det fanns en tid när tidningsutdelningen praktiskt taget aldrig fallerade och om detta ändå hände fick man den efter anmälan utkörd senare på dagen.

Fortfarande gäller att tidningen för det allra mesta punktligt levereras tidigt på morgonen. Nu har jag dock sedan den 6 juli. vid fyra tillfällen letat förgäves efter min ST och vad värre är, ingen senare leverans utförs längre.

Vad som numera erbjuds är att kostnaden för ett nummer dras av från nästa månadsinbetalning, dock inte samma summa som ett lösnummer betingar i kiosken, eller att tidningen levereras dagen efter. Så vitt jag vet har ingen information lämnats om denna allvarliga försämring av villkoren.

Detta är djupt otillfredsställande. Få ting känns så passé som gårdagens tidning och om ekonomisk kompensation lämnas bör den åtminstone täcka kostnaden för att inhandla ett lösnummer.

Ett tänkbart alternativ för den som bor i staden skulle kunna vara att man själv hämtade tidningen på ST:s kontor men mig veterligt finns inte heller den möjligheten. Jag anser mig ha ingått ett avtal med ST att papperstidningen varje dag den utges skall levereras hem till mig, varken mer eller mindre. Om så inte sker är det ett avtalsbrott och det känns tråkigt nog inte längre riktigt motiverat att fortsätta prenumerera.

Carl

Svar direkt:

Hej

Beklagar att du inte fått papperstidningen. TAB som distribuerar tidningen i ditt område har helt uppenbart gjort en miss vilket vi direkt påpekar till dem, när vi uppmärksammas på problemet. Det stämmer att vi inte längre kör ut reklamationer samma dag och att ordinarie bud i stället kommer att ta med sig tidningen på ordinarie tur nästa dag. Vi har valt att göra denna förändring på grund av att TAB har så pass bra leverans av tidningen att vi anser att vi inte har behov av någon extra distributionstur då det är snitt 6 papperstidningar av 1 000 som missas på en natt. Helt utan tidning är du dock inte, alla prenumeranter har tillgång till sin tidning digitalt via e-tidningen. Den ser ut precis som den vanliga tidningen, men du loggar in och läser den på din dator eller surfplatta. Har du inte testat den kan du ringa vårt kundcenter så hjälper de dig i gång. Telefonnumret är 010-709 70 00.

Som prenumerant har du fler anledningar att logga in och aktivera ditt konto än att läsa e-tidningen. På ST.nu, serveras senaste nytt i nyhetsväg dygnet runt. Plus att du får möjlighet att utnyttja rabatter och andra erbjudanden, delta i olika tävlingar med mera.  

Vänliga hälsningar

Elin Lemnert

Privatmarknadsansvarig Mittmedia

Roland Engström

Administrativ redaktionschef Sundsvalls Tidning

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons