Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Böjas i tid

Annons
Så har ännu en skandal uppdagats inom socialdemokratin. Den här gången är det skolminister Ibrahim Baylan som under sin tid som kårpolitiker i Umeå gick på porrklubb. Uppenbarligen har en överdrivet tillåtande kultur letat sig ut i arbetarrörelsens alla skrymslen och vrår. Ungdomsförbundets fuskande med medlemssiffror och fackpampar som gynnar släkt och vänner är bara två exempel från senare tid.
Trenden tycks omfatta också det socialdemokratiska kårpartiet vid Umeå universitetet. Ibrahim Baylan gick nämligen på porrklubb för de pengar studenterna genom kårobligatoriet tvingats betala in till studenternas "fackförbund".
Hur kan det bli annat än galet när socialdemokrater i alla led från vaggan till graven fostras in i mygeltänkande och roffarmentalitet. Inte konstigt att det anses som en bagatell för ett statsråd att handla privat på statens kreditkort, detta när det ända från begynnelsen är så svårt att skilja på egna och andras pengar. Men som det så fint heter, det skall böjas i tid det som krokigt skall bli.

Mer läsning

Annons