Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pressgrannar i norr

Annons
När man vid statliga verk börjar rucka på regler och lagar för att motarbeta dem som kommer hit så har man också grovt missförstått det uppdrag som man har. I ett fall satt en 16-åring i förvar under ett halvår därför att Migrationsverket bestämt att han var 19 år. Även i andra fall har verket enligt en specialist som gjort undersökningar av barnen ändå använt hennes yttranden och utifrån det slagit fast att de varit vuxna [...] Det är knappt att man tror att det är sant.
Bo Östman i Norrbottens-Kuriren (m)

Varenda själ i det här landet med minsta dragning till de borgerliga står beredda att rösta på dem. På den vänstra halvan saknas den hängivenheten. Inte konstigt: Regeringen har struntat i arbetslösheten, i ideologin, i allt som man kan strunta i.
Dala-Demokraten (s)

Teknik och utveckling heter svaret på hur vi ska bemöta växthuseffekten. Därför är det i första hand miljövänligare bilar - inte nödvändigtvis färre - som ska finnas på våra vägar framöver.
Gefle-Dagblad (liberal)

Regeringens målsättning är att halvera socialbidragen. Vilket är bra. [...] Det betyder att regeringen har en bild av vad man vill åstadkomma rörande socialbidragen. Alltid något. Men inte tillräckligt. Lösningen stavas även i det här fallet fler arbetstillfällen.
Norrländska Socialdemokraten (s)

Många kvinnor fälls på mållinjen. Att näringsliv, politik, media, forskning uteslutande fortfarande till stor del styrs av män är oacceptabelt. Rädslan för kvotering är överdriven.
Östersunds-Posten (c)

Mer läsning

Annons