Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pressgrannar i norr

Annons
Det är ju helt uppenbart att en del av Sverige, storföretagardelen, vill skriva sina egna lagar, sina egna moralkoder och vill lämna "folket" bakom sig. Och tänkandet sprider sig i cirklar nedåt. Beteendet har snappats upp av den politiska eliten och den korruption som förekommer i regeringens Göran Perssons utnämningsrätt är förfärande.
Norra Västerbotten (liberal)

Det socialdemokratiska partiet satsar stora resurser på opinionsmätningar för att få en bild av vad människor tycker om skatterna, föräldraförsäkringen, kriminalvården och andra frågor.
Men det finns en fara med alla dessa mätningar. Det är lätt att bli opinionens fånge. Politik handlar ju också om att våga stå för sina idéer, även när det blåser motvind.
Norrländska Socialdemokraten

Trots att välsignelseakten [för homosexuella] anses strida mot kyrkans trosbekännelse och den traditionella kristna synen på sexuellt samliv.
Människor får naturligtvis leva tillsamman med vilka de vill, men varför är det så viktigt med konstlade kopior och äktenskap och föräldraskap? Äktenskapet är ändå en förening mellan man och kvinna och för att få barn krävs fortfarande en man och en kvinna. Det må betraktas som inkrökt idag att ha den synen, men den är lite svår att förneka.
Norrbottens-Kuriren (moderat)

Mer läsning

Annons