Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pressgrannar i norr

Annons
I HÖST INFÖRS allmän vårdgaranti som innebär att alla har rätt till behandling inom tre månader. Det är efter tio år av socialdemokratiskt trots ett återinförande av den vårdgaranti den borgerliga regeringen införde i början av 1990-talet och som då visade sig vara effektiv och snabbverkande.
Västerbottens Kuriren (liberal)

GENOM ATT FUNDERA kring sin egen avgång har Persson också spätt på synen på socialdemokratin som regeringstrött. Och Persson som en ledare som inte längre är HSB. Det är inte bra. Inte bra alls.
Norrländska Socialdemokraten

SSU:ARNA ÄR sällsynt godtrogna. Ardalan Shekarabi tog emot ett kreditkort utan att fråga om ursprunget. Nuder skrev under utan att kontrollera bakgrunden. Låter det särskilt troligt? Nej, inte alls. Hur vore det om raden av "oskyldiga" s-politiker bestämde sig för att tala klarspråk. Säg som det är. Erkänn att ni lät er ryckas med i en kultur av fusk och mygel. Ni blev fartblinda och glömde bort rätt och fel. Det är dags att vis prov på ödmjukhet.
Gefle Dagblad (liberal)

SVERIGE RISKERAR att cementeras som ett samhälle där utanförskap stavas arbetslöshet. Där arbetslivspolitik stavas arbetslöshetspolitik.
Mikaela Munck af Rosenschöld i Östersunds-Posten (c)

ARBETSLÖSHETEN I SVERIGE minskar marginellt och ingenting görs för att vi ska få fler jobb. Det är som att den socialdemokratiska regeringen befinner sig i en dvala, som de är oförmögna att vakna ur.
Dala-Demokraten (s)

Mer läsning

Annons