Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pressgrannar i norr

Annons
VÄNSTERPARTIET ÄR SOM en klibbig gröt, där olika delar rörts ihop till en ny sort som ingen vill äta. Problemen i vänsterpartiet gör att risken för en borgerlig valseger ökar.
Dala-Demokraten (s)

BRISTEN PÅ JOBB beror på att det finns för få företagare. Regeringen lär inte ändra på detta och därför kan den inte bekämpa arbetslösheten. Just därför är det viktigt att Svenskt Näringsliv lyckas lyfta fram sina frågor i debatten.
Norrbottens-Kuriren (m)

KUNSKAP ÄR SOM mest intressant när den konkretiseras och appliceras på verkliga förhållanden, så att fler kan dra nytta av den. På ren svenska innebär det: utbilda dig, hitta ett jobb och förkovra dig. Men när det inte finns några ...?
Norrländska socialdemokraten

SÅ PÅ SÄTT och vis faller Persson på eget grepp. Verbalt talar han fortfarande om sina rötter i det gamla folkhemmet, om solidaritet och jämlikhet. Men i praktiken har löne- och förmögenhetsklyftorna ökat under hans regeringar.
Anders Eklund i Ljusnan (liberal)

DET FINNS EN punkt där socialdemokratisk ideologi och det företagsekonomiska tänkandet kolliderar: Det gäller företagens strävan efter vinstmaximering. Socialdemokratisk näringspolitik är dömd att misslyckas om den inte erkänner att vinstmaximering är nödvändig för företagens överlevnad.
Per Åhlström i Länstidningen (s)

I LEVANDE LIVET finns det gott om starka flickor. Tänk om det fanns lika många Pippi Långstrump inom toppolitiken som det finns Pippi Långstrump i hela världen.
Mikaela Munck af Rosenschöld i Östersunds-Posten (c)

Mer läsning

Annons