Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pressgrannar i norr

Annons
POLITISKT MOD ÄR en vacker företeelse. Tyvärr lyser den med sin frånvaro när det gäller socialdemokratins förhållningssätt till föräldraförsäkringen.
Jenny Wennberg i Norrländska Socialdemokraten (s)

GÖRAN PERSSON VISAR sitt sanna jag under kongressen. Under den heta debatten om föräldraförsäkringen gick han inte upp och debatterade en enda gång. Han höll även tyst i andra frågor. Det är ynkligt.
Sofie Wiklund i Dala-Demokraten(s)

HAN FÖREGREP DÅ kongressens beslut genom att säga att det inte skulle bli någon utökad kvotering under nästa mandatperiod. Men jag är så cynisk att jag misstänker att Persson mycket väl visste vad han gjorde. Vad värre är: jag tycker att han som partiledare är i sin fulla rätt att agera som han gjorde.
Svante Säwén i Dagbladet (s)

GÖRAN PERSSONS INSTÄLLNING till partidemokratin tycks vara att den är bra så länge den leder till beslut som stödjer hans egen åsikt.
Länstidningen i Östersund(s)

PERSSONS OVANA ATT tänka högt på presskonferenser börjar bli besvärande, allra mest för honom själv. Det ger en bild av honom, som om han ser sig själv som någon som står över besluten. På kongressen är han som partiledare, inte statsminister.
Monica Sundberg i Tidningen Ångermanland (s)

Mer läsning

Annons