Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ordföranden lämnar Sundsvall Hockey inom kort: "Har gjort mitt"

Förra våren återvände Lars G Ohlsson som ordförande i Sundsvall Hockey.
Nu tackar han snart för sig – igen.
– Det var sagt så från början, säger Ohlsson.

Annons

När Kjell-Arne Sköldh förra våren valde att lämna sin roll som ordförande för Sundsvall Hockey blev det en gammal bekant som tog över.

Lars G Ohlsson gjorde nämligen comeback.

– Jag studsar tillbaka, och det känns hedrande att de vill ha tillbaka en gammal gubbe som jag. Men jag ska inte bara sätta mig i parken och mata fåglar utan förhoppningsvis har man lite att ge, sa Ohlsson då.

Läs mer: Han tar över som ordförande i Sundsvall Hockey

Inför kommande årsmöte står det nu klart att föreningen på nytt får leta en ny ordförande.

– Jag fortsätter fram till årsmötet. Då lämnar jag över klubben till någon som får fortsätta detta fantastiska jobb, säger Lars G Ohlsson.

Han fortsätter:

– Det var sagt så från början. Jag är ju på väg ifrån Sundsvalls kommun, hade jag varit kvar i stan hade jag varit kvar inom hockeyn. Men i och med att vi flyttar blir det lite för långt att åka till styrelsemöten från Skåne.

Läs mer: Sundsvall Hockey hos kronofogen

Till hösten går Lars G Ohlssons flyttlass och därmed lämnar han sin nuvarande roll vid nästa årsmöte.

– Då har jag gjort mitt för andra gången, men så blir det ibland. Både jag och valberedningen visste om det här så det är ingenting nytt. Den här föreningen är starkare än så, säger Ohlsson.

Sundsvall Hockeys ordförande har sedan en tid tillbaka tagit på sig en större roll efter att Magnus Sjödin lämnade sin post som klubbchef.

Läs mer: Magnus Sjödin slutar som klubbchef

I dagarna återvände sedan Roger Magnusson till föreningen i en ny och utökad roll.

Läs mer: Roger Magnusson återvänder till Sundsvall Hockey – får en ny roll

– Det känns väldigt bra att få Roger tillbaka. Vi pratar inte så mycket om titlar, men han ska med sin erfarenhet samordna marknadsföringen tillsammans med Per-Erik (Sjöström), och då samordnar man med både sporten och marknad. Allt ska ske i ett samarbete. Jag är också oerhört tacksam mot klubbens supportrar och leverantörer som bistått oss i den här svackan i likviditeten, sa Lars G Ohlsson till ST-sporten i samband med det.