Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tilltänkta ordföranden söker samarbete med Modosupportrarna: "Vi måste hjälpas åt"

En tätare kontakt med supportrarna. Det ska bli verklighet om förslaget till ny styrelse i Modo blir verklighet. "Det är otroligt viktigt", säger Ulf Strinnholm Lidfalk som föreslås bli ny ordförande.

Annons

David Marcusson, Ulf Strinnholm Lidfalk och Jens Näslund.

Ulf Strinnholm Lidfalk, David Marcusson och Jens Näslund – som samtliga föreslås ingå i Modos nya styrelse – mötte Allehanda.se på måndagen och bland mycket annat hade de ett tydligt budskap till klubbens supportrar.

– Vi diskuterade det innan vi kom hit. Det är otroligt viktigt att vi får ett närmare samarbete med supporterorganisationerna och vi söker någon form av integration där på en bredare bas, säger Ulf Strinnholm Lidfalk och fortsätter:

– Om vi nu blir valda kommer vi att plocka upp den tråden och välja ut någon eller några i styrelsen som får jobba mer aktivt med supportergrupperna.

SE OCKSÅ: De kan ta plats i nya styrelsen: "Solklart att Modo ska spela i SHL"

Är det en flört med medlemmarna?

– Nej, det är ingen flört. Jag tror att det är otroligt viktigt. Vi måste hjälpas åt allihop – supportrarna, sponsorer, samarbetspartners, besökare i arenan och alla de som jobbar här. Allas engagemang måste integreras för att vi ska ta oss tillbaka till SHL. Det är inte en enskild styrelse, ledning eller spelartrupp som kan göra det utan hela bygden måste samlas kring det här.

David Marcusson fyller i:

– Det är viktigt att alla känner att det blir en öppen dialog och att alla känner att de får veta vad som händer i föreningen och vart den är på väg. Den dialogen är väldigt viktig.

LÄS OCKSÅ: Hägglund: En helt nödvändig renovering som ser spännande och vettig ut

Mer läsning

Annons