Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Par vaknade – när okänd kvinna kröp ner mellan dem i sängen

Ett par boende på Alnö hade gått och lagt sig för att sova på lördagskvällen, men vaknade när en okänd kvinna kröp ner mellan dem i sängen.
Före läggdags ska kvinnan, som nu är misstänkt för narkotikabrott och hemfridsbrott, även ha ätit sig mätt på mat och godis från parets kök.

Annons

Klockan 01:57 larmades polisen om att ett par på Alnö precis kastat ut en okänd kvinna ur sin bostad. Paret hade gått och lagt sig för att sova, men vaknat när en för dem helt okänd kvinna lade sig i deras säng.

– De var riktigt skärrade, framför allt kvinnan i familjen. De hade vaknat bägge två av att hon kröp ner mellan dem för att sova, säger Robert S Öhman, vakthavande befäl vid Västernorrlandspolisen.

Den oinbjudna gästen, som är i 35-årsåldern, vägrade lämna platsen efter att ha blivit utkastad och stod kvar och ryckte i dörren när polispatrullen anlände knappt tio minuter senare.

Antagligen har kvinnan tagit sig in genom en olåst ytterdörr och det visade sig att hon inte enbart varit trött utan även hungrig vid sitt besök.

– Hon kunde inte redogöra för hur hon har kommit till platsen och hon har försett sig med diverse mat och godis och sedan gått och lagt sig. Hon kunde berätta varför hon var där, men sade att hon blivit inbjuden vilket ju är en ren lögn då de inte har någon relation, säger Robert S Öhman.

– Hon är skriven i en helt annan del av Sundsvall så hon har väl en del att förklara när hon vaknar till.

Kvinnan omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB, och fördes till polisstationen där hon var välkommen att sova ruset av sig.

Hon är nu misstänkt för ringa narkotikabrott och hemfridsbrott.

Här hittar du mer om nattens händelser.