Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Patriksson ett hett villebråd

Johan Patriksson är het.
Såväl svenska som utländska klubbar är intresserade av hans tjänster.
– Det är flera klubbar som kommit så långt att de funderar på kontraktsförslag, säger han.

Annons

Sedan säsongen tog slut har Johan Patriksson omgärdats av en rad rykten. Han har placerats i en rad klubbar, däribland GIF Sundsvall, Ljungskile och Trollhättan.

– Jag har flera anbud, på olika nivåer. Jag har även hört från min agent att det finns intresse från utlandet och det känns givetvis kul, säger Patriksson.

Patriksson berättar också att en ny klubb kan bli klar inom kort.

– Inom några dagar vet jag hur det blir och då kan jag ge mer information.

Har du fått något konkret kontraktsförslag från någon klubb?

– Sundsvall har sagt att de vill ha mig kvar och jag tror att de håller på att ta fram ett förslag. Men jag har inte pratat med Cain Dotson ännu.

Från det utländska laget som är intresserade då?

– Jag har kontakt med ett utländskt lag, men det är ingenting som är klart. Det är någon form av intresse. Men det finns det från flera klubbar. Flera klubbar har kommit så långt att de funderar på kontraktsförslag.

Mycket mer än så vill Johan Patriksson säga.

– Jag vill inte uttala mig om var jag helst vill spela. Det är mycket som ska spela in, till exempel den sociala biten och vilka kontraktsförslag jag får.

Henrik Danielsson