Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pengarna eller livet på riksturné

Under hösten har Anna Norbergs och Robert Dröses uppsättning av farsen Pengarna eller livet gått på länsteatrar i Sundsvall, Umeå och Borås. När nu pjäsen åker ut på riksturné är rollistan delvis utbytt. Kvar är Martin "Fråga Olle" Björk, Johannes Brost, Fredrik Hallgren och Figge Norling, men Anna Norberg och Cecilia Olsson är bara med på de sju sista föreställningarna. Istället görs deras roller av Mamma mia-stjärnorna Sussie Eriksson och Charlotte Strandberg.

Pengarna eller livet är skriven av Ray Cooney - mannen bakom succéer som Hotelliggaren - och den beskrivs som en invecklad förväxlingskomedi. Kanal 5:s profil Martin Björk spelar taxichaufför med hockeyfrilla i en av huvudrollerna. Sussie Eriksson och Charlotte Strandberg ses i de två ledande kvinnliga rollerna.

Pengarna eller livet startar den 13 mars i Södertälje, och sista föreställningen ges i Luleå i maj. Biljetterna släpps den 13 december.