Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Per Hallin hoppas på spel i sista Timråmatchen: "Det vore kul att få tacka supportrarna för den här tiden"

I kväll spelar Timrå IK sin sista match för säsongen. För Per Hallins del blir det den sista i Timråtröjan och möjligen även den sista i karriären.
Och trots en fot som är långt ifrån hundraprocentig hoppas han stå på isen på torsdagskvällen.
– Det vore kul att få tacka alla supportrar för den här tiden, säger Per Hallin.

Annons

TV-klippet ovan: Roland Engström om Timrå IK-ikonen: "Hallin lämnar ett stort tomrum efter sig"

Uppdatering: Hallin ombytt – men kommer inte till spel: "Får säga tack och adjö i alla fall"

Han är överlägset den med flest spelade matcher i Timråtröjan. Totalt 680 stycken, enligt eliteprospects. Och Per Hallin hoppas att det kan bli ännu en, en sista, när Timrå IK spelar sin sista slutspelsseriematch mot BIK Karlskoga.

Matchen i sig är betydelselös för båda lagen. Men för Per Hallin skulle det betyda mycket att få vara med på isen. Men om foten håller är en annan femma.

– Foten känns långt i från hundra, men jag hoppas kunna vara med på något sätt, kanske spela ett byte eller så, säger han.

Per Hallin har tidigare sagt att den här säsongen blir hans sista i Timråtröjan och han har även öppnat upp för att det kan bli han sista säsong som hockeyspelare.

Men något säkert beslut har han inte fattat ännu.

– Det kan lika gärna bli att jag lägger grillorna på hyllan, men jag vill inte säga till hundra procent att jag ska sluta, för det är inte hundra klart än. Jag har inte hunnit tänka någonting kring det än faktiskt, säger Per Hallin.

Oavsett om han dyker upp i någon annan klubb till hösten blir torsdagens match hans sista i Timråtröjan. Och med de hundratals matcherna han har i bagaget vill han tacka fansen.

– Nu när Timrå inte kan avancera skulle det vara kul att få tacka för alla åren och visa uppskattning till alla supportrar som har stöttat i alla år. Och det är klart att det skulle få vara på isen en sista gång, säger Per Hallin och fortsätter:

– Men om matchen hade gällt någonting hade jag självklart inte ens tänkt tanken att få åka ut på isen, utan det är bara för att få visa uppskattning till supportrarna.

Oavsett om Hallin finns med på isen eller inte, kommer han hur som helst finnas på plats i Timrå Isstadion. Och trots att matchen inte gäller någonting kommer Timrå gå in för att vinna – för fansens skull.

– Det går inte att lura sig, matchen gäller inget förutom heder och att få visa uppskattning till fansen och det gör vi bäst genom att vinna matchen. Mer om Per Hallin:

Så superhyllas Per Hallin inför sista matchen: "Stolt över att kunna säga att jag spelat med honom"

Bildextra: Små och stora ögonblick från ikonens Timrå IK-karriär

Krönika: "I Medelpad ser vi med respekt på kombinationen Timrå IK och Pelle Hallin"

Per Hallin hoppas på spel i sista Timråmatchen: "Det vore kul att få tacka supportrarna för den här tiden"

NHL-forwardens hyllning: "Har mycket att tacka kapten Hallin för"

Jimmy Hamrin: "Han är en av de större"

Hallin ser slutet i klubben: "Blir nog min sista säsong"