Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pernilla Eurenius lämnar uppdraget i Världens barn

Pernilla Eurenius har varit kommunens samordnare för Världens barn i fyra år.
Nu kliver hon av uppdraget.
– Nu är det dags för någon annan att ta över, säger hon.

Den förre detta S-politikern har många järn i elden. Hon jobbar som regional strateg åt Folkets Hus och park och har diverse olika ideella uppdrag på sidan.

– Jag har nu varit samordnare i fyra år, vi har varit årets uppstickare och blir i år bästa kommun i Västernorrland, men nu tycker jag att det är dags att lämna över stafettpinnen, säger Pernilla.

Nu kommer den ideella organisationen söka efter Pernillas efterträdare.

– Allt beror på var man lägger ribban, vill man göra det riktigt bra så tar det tid, men det är värt det. Det har varit en fantastisk tid, alla borde prova på att jobba med sånt här någon gång i livet. Man ser vad mycket vilja det finns att hjälpa till. Jag är ju en känslomänniska så jag blir så berörd och grinar så fort jag ser hur mycket folk engagerar sig, säger Pernilla skrattande och fortsätter:

– Jag kommer så klart att fortsätta att hjälpa världens barn i fortsättningen när de behöver hjälp, säger Pernilla Eurenius.