Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Personer flydde efter misstänkt bråk i Nacksta – polisen prejade bil efter biljakt

Efter ett misstänkt bråk i Nacksta flydde flera personer i en bil när polisen kom till platsen. Då bilen inte stannade fick polisen preja bilen – och en person omhändertogs misstänkt för narkotikabrott. Övriga flydde.

Under måndagskvällen larmades polisen om ett bråk i Nacksta och skickade därför en patrull till platsen. När polisen kom fram såg de hur ett antal personer lämnade platsen i en bil.

Polisen följde efter, men då bilen inte stannade för polisens tecken prejades den och jakten avslutades.

– Jag har inga uppgifter om hur länge efterföljandet pågick, men det var en kortare sträcka, säger Marcus Isacson, kommunikatör hos polisen.

En man omhändertogs sedan vid bilen, misstänkt för narkotikabrott, men övriga personer i bilen lyckades fly från platsen till fots.

Ingen polisman ska ha skadats i samband med händelsen.

– Polisbilens airbag utlöstes och den fick diverse plåtskador och bärgades från platsen, säger David Levy, befäl vid polisens regionledningscentral.

Det prejade fordonet beslagtogs för teknisk undersökning.

Vet du mer? Har du bilder/film? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72023 (inled meddelandet med ST) eller mejla tips@st.nu.