Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pimpla, spela fotboll eller lyssna på musik – här är sju annorlunda sportlovstips

Oavsett om du vill hålla dig inomhus eller utomhus på lovet så finns det gott om aktiviteter att välja bland. Pimpla, spela fotboll eller lyssna på musik – vad väljer du?

Sportlovspimpel på Sidsjön

När: 7-8 mars.

Var: Sidsjön.

Vad: Sundsvalls Sportfiskeklubb anordnar den traditionella sportlovspimpeln på Sidsjön för skollovslediga barn inom Sundsvalls kommun. Fisket är gratis och klubben erbjuder fiskeutrustning, maggot och hjälper till med att borra hål samt instruerar om fisketeknik.

Filmquiz

När: Onsdag 9 mars klockan 19.00.

Var: Unga Magasinet.

Vad: Sätt kunskaperna på prov i det kostnadsfria filmquizet. I varje lag kan upp till fem personer delta och det behövs ingen föranmälan.

Familjedag i Nacksta

När: Torsdag 10 mars klockan 11.00

Var: I anslutning till Nacksta fritidsgård.

Vad: En familjedag med vinteraktiviteter i anslutning till Nacksta fritidsgård och på ishockeyplanen ovanför fritidsgården där det kommer att finnas möjlighet att prova på olika vinteraktiviteter som till exempel längdskidåkning, skridskor och pulkaåkning.

Livekarusellen

När: Fredag 11 mars klockan 19.00.

Var: Domsaga Musikhus.

Vad: Livekarusellen gör ett turnéstopp på Domsaga. På scenen kommer det gå att se Hårdgnissel, Voices Of Vengeance, Orrspel, Jaernslag, Industrial Menace, Total Aggression, Tobias Sundmark och Coming Of Age Official.

Friluftsdag på Åkerö

När: Lördag 12 mars.

Var: Åkerö, Söråker.

Vad: En friluftsdag med pulkaåkning, skidor och varm choklad tillsammans med de nyanlända på asylboendet på Åstön. Samling på Folkets hus i Söråker klockan 11.00.

Fotboll inomhus

När: Måndag till fredag.

Var: NCC-hallen i Timrå.

Vad: Om vädret är dåligt går det ju bra att sporta inomhus. I NCC-hallen kan barn från 12 år och uppåt spela fotboll från måndag till fredag. IFK Timrå står för arrangemanget.

En dag i backen

När: Hela veckan.

Var: Slalombackarna.

Vad: För den som vill kasta sig ut i pisten håller flera av Sundsvalls slalombackar sportlovsöppet. Med sportlovskortet kan du åka i sex olika backar och bada på sex badhus med ett kort.