Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pinsamt beteende från Timråsupportrar på bortaplan – men allt sopas under mattan

Lördagen den 7 oktober inträffade något jag aldrig trodde jag skulle få se under hela min tid som hockeysupporter. Jag hade på egen hand tagit mig till Södertälje för att titta på när mitt kära Timrå skulle ta sig an SSK. Strax efter att tio minuter spelats i matchens andra period bestämde sig någon eller några för att tända en bengal mitt i den tillresta supporterklacken från Timrå. Jag och många andra på plats skämdes något så fruktansvärt för vår supporterklubb och inte minst för laget i våra hjärtan. Utöver detta kommer även en stor del av de tillresta supportrarna duktigt berusade till matchen.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Att någon eller några personer utför en sådan grej är fruktansvärt illa och i min mening borde inblandade personer stängas av från supporterklubbens egna anordnade resor, då de uppenbarligen inte kan bete sig. Men det som upprör mig mest av allt är att varken ST, Timrå IK eller självaste supporterklubben har uppmärksammat detta. Det verkar som att man försöker sopa det hela under mattan, när man i själva verket borde ta tag i saken.

Jag är TIK:are in i märgen, och kommer så förbli, men det är tveksamt om jag kommer att ställa mig i klacken när jag besöker arenorna. Jag vet inte hur ni andra resonerar, men jag vill i alla fall inte bli associerad med liknande händelser i framtiden.

Besviken TIK:are

Läs supporterklubbens svar här: Patetiskt uppträdande som vi inte accepterar

Läs även:

Ordningsvakt: Rökgranat skrämde slag på pojke – jag trodde att våra supportrar var rumsrena

Replik: Patronerna låg inte bakom smällen – pojken har bjudits in till en träning

ÖFK-supporter: Kom igen, Sundsvallsbor, vi vill behålla syskonkärleken med GIF

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel