Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Poängmakaren Wiklund lämnar IBF för Superligan

Sundsvalls IBF tappar en av sina största nyckelspelare.
Agnes Wiklund lämnar klubben för spel med FBC Uppsala i Superligan.

Forwarden Wiklund har öst in poäng i Sundsvalls IBF de senaste säsongerna (88 poäng på 36 matcher de senaste två åren), men väljer nu att gå vidare.

FBC Uppsala i Superligan blir hennes nya klubbadress.

"Vi tror att Agnes kommer passa bra in i gruppen, och det är en bra tjej som vi har haft koll på de senaste säsongerna, hon är en smart spelare som är duktig på att läsa spelet och är en avig offensiv spelare som kommer att krydda offensiven i vårt spel", skriver klubben på sin hemsida.

Sundsvalls IBF kommenterar övergången på sin hemsida:

"Agnes Wiklund har bestämt sig för att lämna Sundsvalls IBF för spel i Superligan med FBC Uppsala nästa säsong. Under tre år har Agnes spelat i Sundsvalls IBF och varit starkt bidragande till föreningens sportsliga framgångar. Det känns därför vemodigt att Agnes lämnar oss nu när laget är under så stark utveckling. Vi tackar Agnes för dessa tre fantastiska år i IBF och önskar henne lycka till. Det är vår stora övertygelse att hon kommer att utvecklas ytterligare i Superligan nästa säsong".